You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

 
Blog
 
Blog
 
Üdvözöljük a PERI blog oldalán!

Blogunkban érdekességeket és újdonságokat mutatunk be zsaluzatokkal, állványzatokkal, digitális technológiákkal kapcsolatban, valamint szeretnénk betekintést engedni abba, hogy csapatunk hogyan biztosítja minden nap partnereink számára a maximális támogatást és szakértelmet.

Pontos, pontosabb, szenzorok...

A PERI-nél a betonozási folyamat optimalizálásához már IoT alapú szenzorokat is biztosítunk, amelyekkel valós időben követhető a kivitelezés állapota.

Tovább

EVOTOP az állvány evolúció csúcsa

Bemutatjuk a nagy teherbírású moduláris állványrendszerünket, mely előreszerelt végkorlátjának, speciális hevederének és optimalizált kikötési igényének köszönhetően biztonságos, költséghatékony és gyorsan építhető egyszerre.

Tovább

A jövő építőipara: Digitális átalakulás a PERI-vel

Cégünk folyamatosan fejleszt olyan kiterjesztett valósággal dolgozó tervező alkalmazásokat, szenzortechnológiákat és ügyfélkiszolgáló alkalmazásokat, melyekkel teljesen újszerű formákat és eljárásokat tudunk létrehozni a szerkezetépítésben.

Tovább

DUO a technopolymer zsaluzat

Blog bejegyzésünkben a DUO termékünk gyakorlatias előnyeit és felhasználási területeit mutatjuk be. Körbejárjuk annak kérdését is, hogy milyen versenyelőnyei vannak a terméknek hagyományos zsaluzatokhoz képest.

Tovább

Top 10 PERI Projekt a világ körül

Első blog bejegyzésünkben a világ legnagyobb, legérdekesebb, legformabontóbb PERI projektjeit mutatjuk be. 

Tovább