You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – a családi vállalat határozott identitás tudattal

Az építési projekteket egyre hatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá tesszük. Napi szinten az visz minket előre, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Nagyon különleges vállalati kultúrával rendelkező modern családi cégként, a zsaluzatok és állványrendszerek területén piacvezetők vagyunk.

Büszkék vagyunk erre. Gazdasági sikereink táptalaját egyedülálló kultúránk adja.

Ez a siker sok ember egyéni kiemelkedő teljesítményének köszönhető, melynek alapja az egyének iránti kölcsönös bizalom és tisztelet.

Világszerte törekszünk a nyereséges növekedésre. Célunk a gazdasági siker. Együttes elképzeléseink és attitűdjeink azokra az alapvető értékekre épülnek, amelyekkel 1969-ben Artur és Christl Schwörer megalapították a vállalatot.

Az évek folyamán ez egy szilárd identitássá fejlődött. A Schwörer család tagjai, a tanácsadó testület és a cégvezetés most megosztja Önökkel ezt az identitást.

A siker soha nem magától értetődő; napról napra meg kell érte dolgozni. Értékeink, sikertényezőink és világos stratégiánk képezik az alapokat, és szolgálnak iránymutatásul a PERI sikertörténetének további megírásában.

Amire törekszünk: Víziónk

Arra törekszünk, hogy vezető partnerek legyünk a zsaluzási és állványozási megoldások alkalmazásában – világszerte.

Amiért kiállunk: Küldetésünk

Az építkezést hatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá tesszük. 
Mindennapjaink mozgatórugója, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Amiben hiszünk: Értékeink

A PERI sikere erős értékeken alapul. Artur Schwörer és munkatársai vállalkozói szelleme segített az első, kemény munkával elnyert szerződések megszerzésében. A PERI csapat megbízhatósága igazolta első ügyfeleink belénk fektetett bizalmát, és segített a további szerződések elnyerésében. Alkalmazottjaink nyitottsága segített nekünk egymástól tanulni és nemzetközileg növekedni. Szenvedélyességünk pedig abban hajt bennünket, hogy mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, még az utolsó percben is.

Ugyanezen értékek irányítják jövőbeli tevékenységeinket is. Számunkra ez egyben kötelesség, és valami olyan, mely közel áll a szívünkhöz. Minden egyes alkalmazott hozzájárul a PERI üzleti sikeréhez, napi szinten, ezen üzleti értékek megélésével, példaként elöl járva és átadva ezt az új kollégáknak.

A négy érték részletesebben az alatta lévő négy kifejezéssel van leírva. Ezek meghatározzák, hogy mi mit értünk ez alatt, és amely a megfelelő kombinációban jellemzi hozzáállásunkat a PERI-nél történő mindennapi interakciók során.

Vállalkozó

Aktív
Bátor
Sikerorientált
Felelősségteljes

Megbízható

Egyenes
Szorgalmas
Autentikus
Tisztességes

Nyitott

Figyelmes
Kíváncsi
Tisztelettudó
Agilis

Szenvedélyes

Ambíciózus
Elhivatott
Kreatív
Elvégzi a munkát

Ami vezet bennünket: Sikertényezőink

Sikertényezőink tesznek minket erőssé a kemény versenyben világszerte. Ezeket minden egyes nap át kell dolgoznunk. Az ügyfél áll továbbra is a középpontban – és ez magában foglalja azokat az ügyfeleket is, akiket még nem nyertünk meg. Hogy ügyfeleink javát szolgálhassuk, iránymutató, innovatív vezetők akarunk lenni.

A családi vállalatnak köszönhetően erősek vagyunk, mert megvan az a függetlenségünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszú távú döntéseket hozzunk, és megőrizzük a ránk oly jellemző PERI szellemet. Nyereséges növekedésre és pénzügyi stabilitásra van szükségünk ahhoz, hogy a jövőben hosszú távú befektetéseket tudjunk eszközölni. Ez azt jelenti, hogy gazdaságosan és hatékonyan kell működnünk.

Ügyfeleink belénk fektetett bizalma azt jelenti, hogy mindenkori kötelességünk a csúcsminőség biztosítása. Ez mind termékeinkre, mind munkafolyamatainkra egyformán vonatkozik. Ebben – ma és a jövőben egyaránt – döntő szerepe van csapatszellemünknek.

Az ügyfelek közelsége

Problémamegoldási tapasztalat
Ügyfélközpontúság
Nemzetközi orientáció
Helyi jelenlét

Innovációs erő

Ügyfeleink igényeinek megértése
Szakmai tapasztalat
Sikeres termékek
A trendek diktálása

Családi vállalat

Hosszú távra tervezés
Pénzügyi stabilitás
Függetlenség
Szívélyesség

Csúcsminőség

Kiváló munkatársak
Csapatszellem
Hatékony folyamatok
Kiváló termékek