You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Building Information Modeling (BIM)

A tervezőasztaltól a BIM-ig: a BIM folyamat megváltoztatta a projektben résztvevők munkamódszereit, mely szorosabb együttműködéshez vezet.
A PERI világszerte használja a speciálisan kifejlesztett PDM adatbázisát projektek tervezésére. Minden PERI dolgozó bármikor hozzáférhet a legújabb tervrajzokhoz és minden projekt információhoz.
A mindent átfogó adatbázisban az építési napló is beállítható, ahol minden fél nyomon követheti és dokumentálhatja a tervezési folyamatot.
A jelenlegi építési információkezelési rendszerek folyamatos projekt-hozzáférést biztosítanak valós időben; ez felgyorsítja az építési folyamat koordinálását.

Áttekintés

A PERI segíti a BIM folyamatot és integrálja a folyamatok adatait a zsalu- és állványtechnika megfelelő digitális adatbank rendszerébe. Többek között, a 3-dimenziós vizuális tervezés idődimenzióban is összeköttetésben van az ütemtervvel. További folyamatadatok, mint az igényelt tervváltoztatások is dokumentálva vannak és nyomon követhetők egy mobil építési információs adminisztrációs opció révén. A felhő-alapú jelentések lehetővé teszik az építéshelyi és a vállalatszintű kooperációt. A cél a zsaluzati és állványmegoldások teljes körű integrációja a jövőbeni BIM szimulációkhoz. Így a különböző tevékenységek hatásai a költségekre, ütemezésre és minőségre már korai projektfázisban értékelhetők, valamint a projekt során történő változások hatékonyan nyomon követhetők.

Az építési folyamatok javítása
A 3 dimenziós megjelenítések és animált szimulációk révén, már a projekt indulása előtt

Hatékony kivitelezés és átlátható költségek
Az optimalizált munka előkészítés és a további folyamatadatok integrációjának köszönhetően

Összehangolt folyamatok
egységes megoldások - a CAD tervezéstől kezdve a folyamatmódosításokon át az üzembe helyezésig