You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

A PERI küldetése

Az Ön hozzáadott értéke a mi motivációnk

Legfontosabb prioritásunk ügyfeleink elégedettségének biztosítása. Üzleti tevékenységünk középpontjában ennek megvalósítása áll, szigorúan a maximális ügyfélelőnyök elérésére összpontosítva. Azt akarjuk, hogy termékeink és szolgáltatásaink, és különösen a velünk való szoros együttműködés révén Ön közvetlen előnyhöz juthasson, és igazi versenyelőnyt élvezhessen a piacon –műszakilag és gazdaságilag egyaránt.

Mivel ismerjük ügyfeleinket, mindennapi kemény munkakörülményeiket és versenyhelyzetüket, mi mindig azon dolgozunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal olyan megoldásokat találjunk ügyfeleink számára, melyek egyszerűsítik és meggyorsítják a munkafolyamatokat, növelik az építéshelyi biztonságot, és különösen, segítenek csökkenteni az idő- és költségráfordításokat. Ezért világszerte mintegy 1300 PERI mérnök dolgozik naponta azon, hogy hatékony megoldásokat és megvalósítási terveket dolgozzon ki ügyfeleink projektjeinek megvalósítása érdekében. És nem szokatlan, hogy az ilyen egyedi megoldásokból új termékek vagy további szolgáltatások növik ki magukat. Ezzel párhuzamosan, a PERI kutatási tevékenysége folyamatosan arra törekszik, hogy olyan innovatív technológiákat és termékeket dolgozzon ki, amelyek világszerte megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Ügyfeleink partnereként minden esetben közösen dolgozzuk ki a legjobb és legköltséghatékonyabb zsaluzási és állványozási megoldásokat, így hosszútávon erősítjük ügyfeleink versenyképességét - és mi ezen teljes meggyőződéssel dolgozunk.

A PERI teljesítményára: nagyban hozzájárul ügyfeleink elégedettségéhez

Mérnökeink minden termékfejlesztésnél figyelembe veszik az anyagok és munkaórák teljes költségét: ezt mi "teljesítményár"-nak nevezzük. Tény, hogy ha az anyagköltségek és a költséges tervezési, munkavégzési, daruzási vagy gépi idők megtakaríthatók, akkor a beruházás gyorsan megtérül, és az ára is relatív.

Partnerségen alapuló megoldások

Cégünk alaptevékenysége zsaluzatok és állványrendszerek fejlesztése és gyártása. A mindennapi kemény munkakörülményekre tervezett PERI termékeknek valódi előnyöket kell biztosítaniuk napi szinten. Nemcsak a kiváló minőségű zsaluzatok és állványzatok hatékony szolgáltatójaként tekintünk magunkra, hanem ügyfeleink üzleti tevékenységét is szorosan figyelemmel kísérjük, és ügyfeleink előnye és hozzáadott értéke elsődleges fontosságú számunkra.

Úgy tekintünk magunkra, mint ötletadó és támogató, annak érdekében, hogy ügyfeleinkkel együtt a lehető legjobb megoldást dolgozzuk ki az egyes követelményeknek megfelelve. Így biztosítva ügyfeleink számára előnyös piaci lehetőségeket, rugalmasságot és versenyképességet, azzal a céllal, hogy mindez hosszú távon pozitív hatással legyen üzleti fejlődésükre.

Mindezek mögött olyan értékek állnak, amelyek a családi vállalat megalapítása óta kulcsfontosságúak, és határozott irányelvekbe foglaltak: egymás iránti nyitott és tiszteletteljes viselkedés, felismerve az ügyfél előnyök, mint siker esélyét, a legjobb teljesítményre való törekvés mellett – ez mind a világszerte megélt PERI identitás.

A PERI termékei és szolgáltatásai képezik teljesítményünk alapját. Ezek értékeinkkel és PERI identitásunkkal együtt garantálják ügyfeleink számára a legjobb megoldást.


Az első osztályú minőség alapvető a PERI-nél

Törekvésünk az állandó magas minőségű termékek előállítása és szállítása. Ezért, hogy még jobbak lehessünk, a modern gyártási folyamatokba és vizsgálati eljárásokba folyamatosan invesztálunk. Már a termékfejlesztési fázis alatt széles körű tesztek alá vonjuk az egyes alkatrészeket annak érdekében, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a sorozatgyártásból. Ez magában foglalja többek között a sós fürdőben történő élettartam-teszteket vagy az egyes elemek torziós tesztjeit is. Így gondoskodunk arról, hogy a PERI rendszerek megbízhatóak és alkalmasak legyenek az építkezésen történő kemény munkálatokra.

A későbbi szériagyártás teljes folyamata folyamatos minőségbiztosítással rendelkezik, amely egyértelműen meghatározott és többször tanúsított, az anyagbeszerzéstől a szállításig. Így biztosítjuk a PERI zsaluzatok és állványrendszerek megígért minőségét.

A meglévő eredményeket ismételten folyamatosan felülvizsgáljuk. Természetesen, a további fejlesztések során mindig új ismeretekkel gazdagodunk. Például, a MAXIMO keretvázas zsaluzat számára további aktív korrózióvédelemmel ellátott üregtömítés került kifejlesztésre és lett a gyártási folyamatba beépítve, mely tovább növeli az innovatív falzsaluzat tartósságát.

A PERI fejlesztési és gyártási folyamatok széles köre magában foglalja a terhelési és tartóssági teszteket, valamint a folyamatos minőségellenőrzést. Továbbá, az alábbi külső bevizsgáló intézetek és szervezetek igazolják a PERI termékek magas színvonalát:

A fejlesztés, a gyártás és a minőségbiztosítás kéz a kézben járnak cégünknél. Magasan képzett személyzet és a legmodernebb gyártási és tesztelési eljárások gondoskodnak a termékek hosszú élettartamáról.


Fenntarthatóság, mint alapelv

A jövőbeni életképesség, valamint az ökológiai és gazdasági fenntarthatóság kiemelt fontosságú minden vállalat tevékenységében. A fókuszban már a fejlesztés korai fázisában a legjobb anyagfelhasználás áll, míg a PERI rendszerek és rendszerelemek terhelés-optimalizált kialakítása biztosítja az anyagok gazdaságos felhasználását. A nyersanyagok kiválasztása és beszerzése a PERI-nél ökológiai fenntarthatóság szempontjából történik. Ezért például a rétegelt lemezek faanyagai a lehető legnagyobb mértékben csak tanúsított, fenntartható módon kezelt erdőkből származnak. Beszerzési folyamataink szerves részét képezik a minőségirányítási rendszernek; figyelembe vesszük és optimalizáljuk a jelenlegi és jövőbeni környezeti költségeket. Ezáltal a veszélyes vagy káros anyagok helyettesítése évtizedek óta vállalati stratégia a PERI-nél.

A gyártás során új technológiák és hatékony folyamatok biztosítják az erőforrás-kímélő gyártást és a legjobb termékminőséget. Ez biztosítja a PERI rendszerek nagyszámú ismételt felhasználhatóságát és hosszú élettartamát, ami viszont pozitívan befolyásolja a források felhasználását. A napi igénybevétel által okozott kopások vagy sérülések a PERI logisztikai központokban szakszerűen helyreállíthatók. A szállítás és az építkezéseken történő logisztika a szállítási mennyiségek és a szállítási útvonalak tekintetében optimalizálható. Stratégiailag pozícionált helyszínek garantálják a rövid szállítási távolságokat, amelyek révén a szállítás intelligens logisztikai hálózaton keresztül folyamatosan optimalizálható.

Végül, de nem utolsósorban családi vállalkozásként, alapvetően a fenntarthatóság fenntartására irányulunk. A gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságon alapuló jövőorientált tevékenységek mindig is a PERI kultúra központi elemei voltak. A PERI vállalatvezetése így távlati megközelítéssel és hosszú távú stratégiával valósult meg - kezdve az új PERI helyszínek megalapításától a PERI alkalmazottak átfogó képzési programján át az új piacok és üzleti területek stratégiai fejlesztéséig.

A MULTIPROP födémtámaszok kialakítása az optimális anyagfelhasználást szemlélteti: a födémtámaszok formája biztosítja azok nagy teherbírását, minimális anyagigény mellett.

MULTIPROP födémtámaszok

A DUO univerzális zsaluelemek technopolimerből, fröccsöntő szerszámokban készülnek, ami azt jelenti, hogy nem keletkezik hulladék. A használt anyagokból új termékek gyárthatók.

DUO univerzális zsaluzat

A PERI rendszerek hosszú élettartamra lettek tervezve. Például, a sérült keretvázas zsaluzatok javítás és zsaluhéj csere után még számtalanszor felhasználhatók.

Tisztítás és javítás

A fenntarthatóság szimbóluma a PERI-nél: a fatartók gyártása során hulladékként termelődő faforgácsok a weissenhorni cég székhelyén lévő biomassza hő- és villamos erőművet táplálják. Az erőmű hőt és elektromos áramot termel a teljes gyár és telephely, valamint a szomszédos háztartások számára.