You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Képzések és rendszeres szakmai tapasztalatcserék

Informatív. Gyakorlatorientált. Értékes.

A műszaki innováció a felhasználó tudását szolgálja. Mi éppen ezért, a PERI Akadémiával segítjük ügyfeleinket abban, hogy minél jobban megismerjék rendszerberendezéseink és legújabb technológiáink optimális használatát. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy szemináriumokat, workshopokat és termék tréningeket szervezünk, ahol speciális ismereteket adunk át és gyakorlatorientált képzést nyújtunk. Ily módon támogatjuk a felhasználókat, hogy a PERI megoldásokat hatékonyan kivitelezhessék az építkezéseken, még akkor is, ha szorítja őket az idő.

A program kifejezetten szakemberek és vezetők egyéni feladataira szabottan segít a munkaelőkészítésben, építésvezetésben, számításokban, költségkalkulációkban, művezetők, állványépítők és egyéb szakemberek számára. A program során PERI szakértők külső szakemberek bevonásával együtt részletesen elmagyarázzák a résztvevőknek a jelenlegi szabályokat, szabványokat és iparági kérdéseket.

Ezzel a programmal járulunk hozzá a fontos ismeret- és tapasztalatcseréhez valamennyi zsaluzásban és állványozásban érdekelt fél számára, mely egyúttal valódi hozzáadott értéket biztosít ügyfeleink számára.

Érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvételi űrlap