You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

MAXIMO keretvázas falzsalu

Termékismertető

A PERI által kifejlesztett, egy oldalról szerelhető MX átkötési technológia jelentősen meggyorsítja a zsaluzási munkálatokat. Ezzel egyidejűleg, a MAXIMO lényegesen gyorsabb a hagyományos keretvázas falzsaluzatoknál, annak ellenére, hogy kevesebb személyzet szükséges annak kezeléséhez. Az innovatív átkötési technológiának és az átkötési helyek optimalizált számának köszönhetően a rendszer bizonyíthatóan 50%-kal gyorsabban összeállítható. A táblák közepén kialakított átkötési helyek révén vízszintesen és függőlegesen is rendezett fuga- és átkötési kép érhető el. 

Gyorsabb átkötések
Egy oldalról szerelhető átkötések, távtartó cső és kónuszok nélkül

Kevesebb átkötés 
Az átkötési helyek optimalizált elhelyezkedésének köszönhetően

Esztétikus beton lenyomat
A rendezett fuga- és ankerraszter révén

Bizonyított hatékonyság: 50%-kal rövidebb zsaluzási idő MAXIMO-val 


Műszaki adatok

 • Rugalmasan alkalmazható keretes zsaluzat minimális időráfordítással, mely a TRIO rendszerrel is kompatibilis 
 • Elemek 3.30 m magasságig és 2.40 m szélességig (standard); elemek 3.00 m és 3.60 m magasságig (MX 18 átkötési rendszerrel, nem bérelhető)
 • Maximálisan megengedett frissbeton-nyomás: 80 kN/m²
 • MX átkötési technológiával 15 cm-től 60 cm-es falvastagságig (a falvastagság az átkötésen állítható) 
 • Vastagabb falak készítése DW átkötéssel 
 • Egyenletes, síkba rendezett és szorosan összekapcsolt elemek a BFD kapocsnak köszönhetően – fabetét kiegyenlítéssel 10 cm vastagságig
 • A hagyományos rendszerekhez képest 40%-kal kevesebb átkötési pont szükséges a MAXIMO-val
 • Minden átkötési pont használva van, így nincs szükség a használaton kívüli átkötési helyek ledugózására
 • A porszórt keretnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • Az üregvédelemnek köszönhetően jobb korrózió elleni védelem a táblaprofilok belső felületén 
 • Zsaluzási idő 0.15 h/m² - 0.38 h/m²között – ez 50 %-os időmegtakarítást jelent a hagyományos keretvázas falzsaluzatokkal szemben

További elemek

MAXIMO 300 / MAXIMO 360
A MAXIMO elemek, valamint a belső sarkok és kizsaluzó elemek 3.00 m és 3.60 m magasságban is rendelkezésre állnak. Ezek a kiegészítő elem magasságok kérésre rendelhetők, és garantáltan további időmegtakarítás érhető el általuk nagyobb belmagasságoknál, például magas minőségű lakóépületek vagy mélygarázsok esetében. A 3.00 m magas elemek csupán 2 átkötést igényelnek, mely további időmegtakarítást eredményez. Az MX 18 átkötési rendszer 60 cm falvastagságig alkalmazható.

MXP Platform
Munkaállvány rendszer a maximális biztonság érdekében MAXIMO és TRIO keretvázas zsaluzatokhoz

MXH Fűthető zsaluzat
Speciálisan a hidegebb éghajlatú területekre, mint például Skandinávia, a PERI kifejlesztette a MAXIMO MXH fűthető zsaluzatot. Az új PERI megoldás révén, télen és nyáron is csupán egyetlen zsalurendszert kell alkalmazni.
Az új rendszer alkalmazásához a MAXIMO elemeket egyszerűen felszerelhető fűtőelemekkel kell kiegészíteni. A keretvázas zsaluzat és a fűtőelemek szerelése vízszintesen történik; ehhez csupán 2 csap szükséges a keret 4 sarkánál. A fűtőelemek standard magassága 2.70 m, szélessége 2.40 m és 1.20 m. A megfelelő magasító elemek és az olyan praktikus részletek, mint a BFD kapocs és a betonozó konzol számára kialakított mélyedések, valamint a csatlakozó munkaállvány rendszer gondoskodnak az MXH fűthető zsaluzat hatékony alkalmazhatóságáról.

MXK Betonozó konzol rendszer
Az MXK betonozó konzol rendszer munkaállványként szolgál MAXIMO and TRIO zsaluzatokhoz.  A moduláris design és a könnyű, kézzel szerelhető rendszerelemek gyors szerelést és nagyfokú költségmegtakarítást tesznek lehetővé. A hagyományos megoldásokkal szemben, a moduláris rendszer előszerelt elemeket kínál, mint például az MXK állványszint vagy a PROKIT PMB hálós védőkorlát.

MX Kizsaluzó elem 
Az MX kizsaluzó elem aknazsaluzatok egy komplett egységben történő gyors áthelyezését teszi lehetővé. A zsaluzat kiemelése egyszerűen és biztonságosan a munkaszintről történik.