You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

DUO univerzális zsalurendszer

Termékismertető

A DUO univerzális zsalurendszer segítségével alaptestek, falak és pillérek, valamint födémek és gerendák is zsaluzhatók. A rendszer fő jellemzője a nagyon egyszerű kezelhetőség, és a minimális számú különböző rendszerelemek. A DUO-val szinte minden feladat szerszámok nélkül elvégezhető, a munkafolyamat pedig könnyen megérthető. A rendszerzsaluzásban kevésbé járatos felhasználók is gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni a DUO-val. Nemcsak a koncepció maga az újdonság, hanem a rendszerelemekhez alkalmazott alapanyag is. A panelek a zsaluhéjjal együtt és a DUO tartozékok is mind technopolimer anyagból készülnek. A kis súlyú elemeknek köszönhetően a szereléshez daru alkalmazása nem szükséges.

Univerzálisan alkalmazható
Sokoldalú zsaluzat – falak, pillérek és födémek zsaluzása ugyanazzal a rendszerrel

Minden szempontból ergonomikus
Kis önsúly, daru nélkül kezelhető és tetszés szerinti felhasználás

Egyszerű zsaluhéj csere
Gyorsan javítható, csupán néhány csavar segítségével – nem igényel speciális szakmai ismereteket

A DUO rendszer weboldalán minden további információt megtalál:

duo.peri.hu


Műszaki adatok

 • Innovatív technopolimerből készült, különösen könnyű táblás zsaluzat falak, pillérek és födémek zsaluzásához
 • Nagyfokú ellenállás a környezeti hatásokkal szemben; 100 %-ban újrahasznosítható
 • Az elemek 60 cm és 135 cm magasságokkal és 90 cm szélességig állnak rendelkezésre
 • Max. megengedett frissbeton nyomás: 50 kN/m2 (falaknál)
 • Max. megengedett frissbeton nyomás: 80 kN/m2 (pilléreknél és faltárcsáknál)
 • Négyszög és téglalap keresztmetszetű pillérek 15 cm x 15 cm-től 55 cm x 55 cm-ig, 5 cm-es raszterben
 • Födémeknél 30 cm-es lemezvastagságig optimális
 • Egyszerű, kalapács nélküli szerelés

RFID technológia DUO zsaluhoz

Szkennelés. Azonosítás. Mehet.
Gondolkodjon digitálisan a DUO RFID azonosítóval.

Az RFID technológia segít átláthatóbbá tenni az építkezésen lévő anyagáramlást, és optimalizálni a logisztikai folyamatokat. A kulcs: az RFID címke, mely egy okostelefon vagy UHF olvasó, illetve az új PERI MATERIAL SCAN app segítségével leolvasható.

Ez lehetővé teszi a gyors termékazonosítást, és újabb szintre emeli a logisztikai folyamatokat. Ennek érdekében, a DUO elemek RFID címkével vannak ellátva, hogy a későbbiekben egyértelműen beazonosíthatók legyenek.

Továbbá, az RFID címkének köszönhetően, az elemek szkennelésekor az új PERI MATERIAL SCAN applikáció által lehetőség van az egyes elemekre vonakozó információk, szerelési és alkalmazási útmutatók, termékvideók lehívására.

Az Ön előnyei az RFID által:

 • Az elemek egyszerű és tömeges beazonosítása, az RFID címkéknek köszönhetően
 • Optimalizált logisztikai folyamatok a Track & Trace elv alapján, a zsaluanyagok szkennelésével.
 • Gyors és digitális hozzáférés a termékinformációkhoz, az új PERI MATERIAL SCAN app segítségével.

Az RFID készlet akár meglévő DUO zsaluanyagokhoz / zsalukészletekhez is egyszerűen és gyorsan alkalmazható.


A PERI DUO univerzális zsalurendszer előnyei

Számos érv szól a DUO innovatív rendszerzsaluzata mellett: könnyű és egyszerűen kezelhető, univerzálisan alkalmazható. Segítségével alaptestek, falak, pillérek, födémek és gerendák is zsaluzhatók. A DUO életciklusa rendkívül hosszú. A sokoldalú rendszerrel szinte minden zsaluzási feladat szerszámok nélkül elvégezhető, a munkafolyamat pedig könnyen megérthető. A zsalurendszer minimális számú elemmel rendelkezik.

A rendszerzsaluzásban kevésbé járatos felhasználók is gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni a DUO-val. A rendszerelemek többsége függőlegesen és vízszintesen is beépíthető, ez növeli a kihasználhatóságot. A beruházási és logisztikai költségek mellett az építkezésen dolgozók képzésére irányuló ráfordítások is ezáltal minimalizálhatók.

A korszerű zsaluzatok használata igazán kifizetődő, hiszen a felhasználók hatékonyabban végzik el a zsaluzási feladatokat, amelyek kevesebb raktárhelyet igényelnek, és a szállítási költségek is jelentősen csökkenthetők. Nemcsak a koncepció maga minősül újdonságnak, hanem a rendszerelemekhez alkalmazott alapanyag is. A panelek a zsaluhéjjal együtt, valamint a DUO tartozékok is mind technopolimer anyagból készülnek. A kis súlyú elemeknek köszönhetően a szereléshez daru alkalmazása nem indokolt. A PERI formaleválasztó szerekkel a zsalurendszer egyszerűen karbantartható.

Ez a termék a fenntarthatóság elvét is támogatja: a kevesebb szállítás és a jelentősen kisebb szállítási súlyok csökkentik a logisztika energiaigényét. A rendszer zéró hulladékot termel, 100%-ban újrahasznosítható. A használat után a DUO anyagot a gyártó beőröli, ami újra felhasználható lesz az új panelek előállítása során. Ily módon a PERI zsalurendszerek fenntartható gyártói körforgást érnek el.

Válassza Ön is a DUO könnyű zsaluzatát!

Univerzális alkalmazás

A sokoldalúság nálunk követelmény. A DUO zsalurendszer falak, pillérek és födémek zsaluzásához egyaránt alkalmazható. Ezen felül a kiegészítők, mint például a kapcsok és sarok elemek is többrétűen felhasználhatók.

Ergonomikus kivitelezés

Fontosnak tartjuk a munkafeltételek javítását. Az egyszerű kezelhetőség, a kis súly és az egységes rendszerelemek rendkívül magas produktivitást tesznek lehetővé minden egyes építkezésen. Megemlítendő, hogy a szinte teljesen szerszám nélkül végzendő munka csökkenti a sérülések kockázatát és a zajterhelést is.

Egyszerű zsaluhéj csere

Mindig az egyszerűségre törekszünk. Éppen ezért nem igényel speciális szakmai tapasztalatot a zsaluhéj cseréje, amely csupán néhány csavar segítségével megoldható. A megfelelő használat és karbantartás révén a komponensek élettartama sok éven keresztül garantált. A zsaluhéjon lévő kisebb sérülések, karcolások könnyedén javíthatók.

Ha több információt szeretne megtudni a PERI DUO-ról, keresse fel a rendszer weboldalát!

Ha kérdése van, üzenjen nekünk, és szakértő PERI mérnökünk válaszol Önnek!