You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor

MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor az optimális teherhordó torony konfiguráció meghatározására.

Áttekintés

A MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor segít meghatározni a teherhordó szerkezetek paramétereit. A felhasználó ezen web-alapú konfigurátor segítségével könnyen, gyorsan és precízen beazonosíthatja vagy meghatározhatja az optimális teherhordó torony konfigurációt vagy a megengedett szárterheléseket.

a MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor indítása

 


Működési leírás

A kalkuláció típusának kiválasztása után a felhasználó kialakítja a kívánt teherhordó konfigurációt és így megkapja az eredményt. Ez tartalmazza a statikai rendszer ábrázolását a vonatkozó PERI MULTIPROP teherhordó torony konfiguráció típusára, a megengedett függőleges szárterhelést Fv kN-ban, a vonatkozó támasz kihúzási hosszakat, a különböző elemtípusok számát és esetlegesen az optimális teherhordó torony konfiguráció kihasználtságát.

Az applikáció PDF formátumú dokumentációkat is tud készíteni, melyeket azonnal ki lehet nyomtatni vagy e-mailben elküldeni. Az ügyfél építkezésének jellemzőit az adatlap tartalmazza.

Az eszköz számos konfigurációs variáció kiválasztását teszi lehetővé a különböző cikkekre vonatkozólag, figyelembe véve a szélterhek hatásait a teherhordó szerkezetre. Ez az applikáció 1.95 m-től 14.90 m toronymagasságokig kínál megoldásokat.


Szabvány

A típuskalkuláció alapja az európai DIN EN 12812 szabvány "Teherhordó állványok – követelmények, méretezés és általános kialakítás" beleértve a nemzeti függelékeket. Ez a szabvány szabályozza többek között a javaslati előírásokat és a teherhordó szerkezetek használatát, valamint tartalmazza a kialakításukra vonatkozó folyamatokat.

A számítási eredmények alapja

A MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor alapja a Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) S-N/040361 vizsgálati jelentés az S-N/100134 és S-N/120134 bővítményekkel együtt, valamint a PERI MULTIPROP teherhordó toronyra vonatkozó alkalmazási adatok, a PERI MULTIPROP teherhordó torony szerelési és alkalmazási útmutatójából.

A szabvány és terminológiájának ismerete szükséges a PERI MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor eredményeinek alkalmazásához.

További információk

  • LGA S-N/040361 vizsgálati jelentés az S-N/100134 és S-N/120134 bővítményekkel együtt
  • PERI MULTIPROP teherhordó torony, Szerelési és alkalmazási útmutató
  • Termék szabvány, mint alap, a rendszer a kalkulációjához, a DIN EN 12812:2008-12 szerint
  • PERI Táblázatok 2014

Segítségnyújtás

Az egyes PERI applikációk és / vagy web-alapú applikációk használatával kapcsolatos kérdéseit az alábbi e-mail címre küldheti:

apps-tools.service@peri.de