You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor

Áttekintés

A MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor segít meghatározni a teherhordó szerkezetek paramétereit. A felhasználó ezen web-alapú konfigurátor segítségével könnyen, gyorsan és precízen beazonosíthatja vagy meghatározhatja az optimális teherhordó torony konfigurációt vagy a megengedett szárterheléseket.

a MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor indítása

 


Működési leírás

A kalkuláció típusának kiválasztása után a felhasználó kialakítja a kívánt teherhordó konfigurációt és így megkapja az eredményt. Ez tartalmazza a statikai rendszer ábrázolását a vonatkozó PERI MULTIPROP teherhordó torony konfiguráció típusára, a megengedett függőleges szárterhelést Fv kN-ban, a vonatkozó támasz kihúzási hosszakat, a különböző elemtípusok számát és esetlegesen az optimális teherhordó torony konfiguráció kihasználtságát.

Az applikáció PDF formátumú dokumentációkat is tud készíteni, melyeket azonnal ki lehet nyomtatni vagy e-mailben elküldeni. Az ügyfél építkezésének jellemzőit az adatlap tartalmazza.

Az eszköz számos konfigurációs variáció kiválasztását teszi lehetővé a különböző cikkekre vonatkozólag, figyelembe véve a szélterhek hatásait a teherhordó szerkezetre. Ez az applikáció 1.95 m-től 14.90 m toronymagasságokig kínál megoldásokat.


Szabvány

A típuskalkuláció alapja az európai DIN EN 12812 szabvány "Teherhordó állványok – követelmények, méretezés és általános kialakítás" beleértve a nemzeti függelékeket. Ez a szabvány szabályozza többek között a javaslati előírásokat és a teherhordó szerkezetek használatát, valamint tartalmazza a kialakításukra vonatkozó folyamatokat.

A számítási eredmények alapja

A MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor alapja a Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) S-N/040361 vizsgálati jelentés az S-N/100134 és S-N/120134 bővítményekkel együtt, valamint a PERI MULTIPROP teherhordó toronyra vonatkozó alkalmazási adatok, a PERI MULTIPROP teherhordó torony szerelési és alkalmazási útmutatójából.

A szabvány és terminológiájának ismerete szükséges a PERI MULTIPROP teherhordó torony konfigurátor eredményeinek alkalmazásához.

További információk

  • LGA S-N/040361 vizsgálati jelentés az S-N/100134 és S-N/120134 bővítményekkel együtt
  • PERI MULTIPROP teherhordó torony, Szerelési és alkalmazási útmutató
  • Termék szabvány, mint alap, a rendszer a kalkulációjához, a DIN EN 12812:2008-12 szerint
  • PERI Táblázatok 2014

Segítségnyújtás

Az egyes PERI applikációk és / vagy web-alapú applikációk használatával kapcsolatos kérdéseit az alábbi e-mail címre küldheti:

apps-tools.service@peri.de