You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

MULTIFLEX fatartós födémzsalu konfigurátor

Áttekintés

A felhasználó a MULTIFLEX fatartós födémzsalu konfigurátorral a fatartó- és támasztávolságokat, valamint a támaszokat gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja és optimalizálhatja.

a MULTIFLEX fatartós födémzsalu konfigurátor indítása (Girder Slab Fromwork Configurator)

 


Működési leírás

A felhasználó először kiválasztja az igényelt fatartó kombinációt. Öt lehetséges kombináció van: GT 24/GT 24, GT 24/2xGT24, VT 20K/VT 20K, VT 20K/2xVT 20K és VT 20K/GT 24. A födémvastagság és a kereszttartó távolság megadása után, a MULTIFLEX fatartós födémzsalu konfigurátor kikalkulálja a maximális főtartó távolságot. A maximális támasztávolság a megadott főtartó távolság alapján kerül kiszámításra. A megadott tiszta belmagasság és támasztávolság alapján kerülnek kiszámításra a konzolhosszak, az eredő támaszterhek és egy lista a lehetséges támasztípusokról és azok megengedett támaszterheiről. A megengedett támaszteher a kiválasztott támasztípus alapján kerül kiszámításra. További eredményként a kereszttartók/főtartók és támaszok kihasználtsága is megjelenik.

Az applikáció PDF formátumú dokumentációkat is tud készíteni, melyeket azonnal ki lehet nyomtatni vagy e-mailben elküldeni. Az ügyfél építkezésének jellemzőit az adatlap tartalmazza.


Szabvány

Teherfeltételek a DIN EN 12812-2008-12 szabvány alapján a frissbeton fajlagos súlya ɣc= 24.5 kN/m³ (g = 9.81m/s²).


Segítségnyújtás

Az egyes PERI applikációk és / vagy web-alapú applikációk használatával kapcsolatos kérdéseit az alábbi e-mail címre küldheti:

apps-tools.service@peri.de