You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

GTC White House

Projekt adatok

Helyszín: Budapest, Magyarország

Hatékony pillérkiosztással és alaprajzi elrendezéssel épült a GTC új irodaháza, a GTC White House, a Váci út 47. szám alatt. A projekt különlegessége az volt, hogy a régi Felvonógyár épülete a teljes felújítás után egy 2.000m2-es loft irodaházzá alakult, mely köré egy 21.500m2-es ultramodern, LEED Gold minősítésnek megfelelő, környezetbarát irodaépületet építettek. Az új irodaház 3 szintes mélygarázsában mintegy 300 parkolóhely áll rendelkezésre. 

Projekt követelmények

A projekt szerkezetépítési munkálatai 2017. január elején indultak, és augusztus végén fejeződtek be. Az építés során összesen 15.000 m3 betont, 2.200 tonna betonacélt és 500 tonna PERI zsaluzatot használtak fel, melyek segítségével összességében nagyjából 20.000m2 fal és 30.000m2 födém épült.

Ügyfél

GEDI Építő Kft.

Ügyfél előnyök

Az FB 180 munkaállvány teljesen előszerelten érkezett az építkezés helyszínére. A kevés horgonypontnak és az alacsony összeszerelési költségnek köszönhetően a munkaállvány használata különösen gazdaságosnak bizonyult.

Mideczky Norbert, építésvezető
Mideczki Norbert
építésvezető

"Egyszerű, gyors, bevált rendszer a PERI. Szeretek vele dolgozni."

PERI megoldások

A falak építéséhez a már jól bevált TRIO, valamint DOMINO falzsalu rendszert, míg a födémek építése során a flexibilis fatartós MULTIFLEX födémzsalu rendszer alkalmazták a szerkezetépítők.