You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI Augmented Experience

Áttekintés

A vizualizáció egyre fontosabbá válik az építés minden fázisában. A kommunikáció, a biztonság és a  folyamatok hatékonysága különös előnnyel bírnak a részletgazdag virtuális modellek révén.

A PERI Augmented Experience applikácóval az építési projektek mobil 3D-s megjelenítését egy következő szintre emeljük. A tárolt 3D modellek a mobil eszközök kijelzőjén három megjelenítési típusban jeleníthetők meg: bővített valóság (AR), virtuális valóság (VR) és vegyes valóság (MR).

Különböző megjelenítési módok
A különböző megjelenítési lehetőségeknek köszönhetően a felhasználók optimálisan beépíthetik az egyes modelleket a tervezési / építési folyamatba.

Kiváló minőségű modellek
A megjelenítés közvetlen és gördülékeny. A kidolgozottság szintje pontosan megfelel a mérnöki tervezésnek.

Egyszerű felhasználói útmutató
Az applikáció nagyon felhasználóbarát és intuitív módon működtethető.

A PERI Augmented Experience applikáció ingyenesen letölthető az alábbi applikációs áruházakból:


Megjelenítési módok

AR mód
Az AR (Augmented Reality: bővített valóság) mód nyomtatott alaprajzot használ kiindulásként. A virtuális 3D-s modell akkor jön létre, ha az applikáció elindult, és a készülék kamerája a nyomtatott alaprajzra fókuszál.

VR mód
A 3D modellek VR módban (Virtual Reality: virtuális valóság) könnyen és gyorsan behívhatók. A különböző funkciók (pl. nagyítás, forgatás) egyszerű ujjmozdulatokkal végrehajthatók.

MR mód
MR (Mixed Reality: vegyes valóság) módban egy 3D modellt vetítünk ki a felhasználó megadott környezetére. A modell egy ún. „rögzítési ponttal” ellátott helyiségben helyezhető el, és a kijelzőn eredeti méretben tekinthető meg.


Szerviz

A PERI Augmented Experience használatával kapcsolatos kérdések az alábbi e-mail címre küldhetők:

ar@peri.com


Rendszer követelmények

A PERI Augmented Experience App elérhető Android és iOS eszközökön is. A legjobb teljesítmény és felhasználói élmény a legalább A10 Fusion processzorral rendelkező (iPhone7-től) iOS eszközökön érhető el. A teljesítmény különböző paraméterektől függ, mint például a modell mérete, a rendelkezésre álló memória és a használt eszköz.