You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI UP Flex munkaszint LGS 150

Nagy fesztávú munkaszintekhez és ideiglenes gyalogos hidakhoz
Az LGS rácsos tartós rendszerrel biztonságos munkaszintek létesíthetők. Szükség esetén rendszer járótáblák és porbiztos fedés segítségével teljesen zárt munkaszintek építhetők.
Az LGS ideiglenes gyalogos hídként is alkalmazható, valamint megfelel a közösségi használatra vonatkozó korlátterhelési és geometriai előírásoknak.
Ennek a 20 m fesztávolságú, manuálisan mozgatható állványnak az alapját LGS rendszer képezi, és többek között munkaszintként is szolgál a korrózióvédelmi munkálatok elvégzése során.
A 25 m fesztávolságú mozgatható munkaszint biztonságos munkaterületet biztosít a vasúti pályaudvar tetőjén alulról végzendő különféle munkálatokhoz.

Termékismertető

Az LGS (Lattice Girder System) rácsos tartós rendszer biztonságos és hatékony megoldást jelent nagy fesztávok áthidalása és/vagy nagy terhek esetén. A rácsos tartó elemek időjárás elleni védőtetők, ideiglenes (gyalogos) hidak és tetszőleges magasságában készülő munkaszintek kialakítására egyaránt alkalmazhatók.

Gyors szerelés
A hevederek és az átlós merevítők segítségével a rácsos tartó elemek nagy teherbírású tartóegységekké kapcsolhatók össze

Nagy fesztávokhoz
A rácsos tartók nagy hajlítási merevsége nagy fesztávú szerkezetek kialakítását teszi lehetővé

Sokoldalú
Rugalmasan igazítható a legkülönfélébb geometriákhoz – munkaszintként vagy hídként egyaránt


Műszaki adatok

  • Rácsos tartók nagy fesztávok áthidalásához és ideiglenes gyalogos hidakhoz
  • Maximális fesztáv pl.: 5 kN/m² terhelés esetén 12.00 m, vagy 2 kN/m² terhelés esetén 20.00 m