You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI UP Easy* homlokzati állványrendszer

Termékismertető

A PERI UP Easy* egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszer. A PERI UP Easy* az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer a piacon. Rendkívül biztonságos, mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták segítségével a PERI UP Flex moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható.

A PERI UP Easy* rendszerszélessége 67 cm. Az egyes állványmezők járószintjeinek lefedése egy darab, 66 cm széles, egyrészes kombinált járótábla vagy két 33 cm széles acél járótábla alkalmazásával is történhet. Mindkét járótábla típus rendelkezik a táblákba integrált kibillenés elleni védelemmel. Ez nemcsak gyors és biztonságos, de lehetővé teszi rések és nyílások kialakítását az egyes állványmezőkben, pl. anyagok mozgatásához.

A metrikus raszterbe következetesen illeszkedően a rendszer 100 cm széles kereteket is tartalmaz, melyek alternatívaként a PERI UP Flex moduláris állványrendszer 25 cm széles acél járótábláival is alkalmazhatók.

  • Gyors munkavégzés az egyes rendszerelemek kis súlyának köszönhetően

Magas szintű biztonság
Leesés elleni védelem kiegészítő alkatrészek nélkül a rendszer építési folyamatából adódóan

Gyors szerelés
Csőbilincsek nélkül és minimális szerszámigénnyel szerelhető

Különösen sokoldalú
A PERI UP Flex állványrendszer elemeivel kombinálható

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy a német általános építésügyi jóváhagyás a PERI UP Easy termékekre meg lett igényelve, de még nem áll rendelkezésre. Az általános építésügyi jóváhagyás megadásáig a PERI UP Easy csak egyedi esetekre szóló hozzájárulással alkalmazható. (2016.08.29-én kelt kiegészítő megjegyzés)


Műszaki adatok

  • Munka- és védőállványként alkalmazható homlokzati állványrendszer
  • Szabványos rendszerszélesség 67 cm / járószint szélesség 66 cm
  • Munkaállványként alkalmazható az EN 12811-1:2004-03 szerint
  • Védő- és tetőszél védő állványzatként alkalmazható a DIN 4420-1:2004-03 szerinti D osztálynak megfelelően, és védőpalánkkal ellátott tetőszél védő állványként a DIN 4420-1:2004-03 szerinti SWD 1. osztálynak megfelelően
  • A 66 cm széles, egyrészes, integrált kibillenés elleni védelemmel ellátott kombi járótábla megengedett teherbírása 2.00 kN/m2 (LC 3. teherosztály)
  • A 33 cm széles, integrált kibillenés elleni védelemmel ellátott acél járótábla – l = 3.00 m hosszúság esetén - megengedett teherbírása 3.00 kN/m2 (LC 4. teherosztály)
  • Hézagmentes járófelületek kiegészítő, botlásveszélyes hézagtakarások nélkül
  • A belső konzolok és járótábláik leszerelhetőek a külső falak hőszigeteléseinek felhelyezésekor
  • Rések és nyílások gyors kialakítása az egyes állványmezőkben pl.: anyagok mozgatásához